White Label

17 Ocak 2014 Cuma

Jauntful: Kişiselleştirilmiş Şehir Rehberi

Bir şehri ziyaret etmeden önce giden tüm arkadaşlarınızdan öneriler alıp organize etmek oldukça zor. Eksik bilgiler, nereye yazdığınızı unuttuğunuz öneriler, online araştırmalarınız gibi bilgilerin toplarlanması diğer işlerle uğraşıldığı için imkansız bir dilemma yaratıyor. Ya da gezdiğiniz şehirlerde beğendiğiniz yerleri bir araya toplamak sıkıntılı bir iş. Son seyahatimde bunun için google maps kullanacak kadar çaresiz durumdaydım.

Halbuki elinizde tüm bu önerileri toparlayan bir harita olsa fena olmazdı değil mi? Jauntful, işte tam olarak bunu yapıyor.















Şehirlerde gezip sevdiğiniz noktaları Jauntful'da ekliyorsunuz ve eklediğiniz noktalar bir şehir haritası oluşturuyor. Dilerseniz bir restoranı, dilerseniz bir aktiviteyi, dilerseniz herhangi bir notunuzu ekleyebilirsiniz. Ardından oluşan haritayı arkadaşlarınızla paylaşabilir, onların seyahatlerini daha kolay hale getirebilirsiniz. Sizin gibi, onlar da sizin gideceğiniz şehirlerle ilgili önerilerini basılır haritalar şeklinde sizinle paylaşabilir.

İşin basılabilir olması aynı zamanda tatil anılarınızı unutmamak için bence romantik bir yöntem.

Jauntful, altyapı olarak Geonames, Foursquare ve Mapbox'ı kullanıyor. Uygulama henüz beta aşamasında. Web sitesi üzerinden uygulamayı kullanmak için "rezervasyon" yapıyorsunuz ve bunun üzerine size dönüş yapıyorlar.


























Sizi bilmem ama benim basılı her şeye aşkım bir başka.

Kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder