White Label

12 Aralık 2013 Perşembe

Tripobox - Bir Grup Tatili Uygulaması


Tur şirketleri tatil programlarken en karşı olduğum olgudur. Tüm tatillerimi biraz araştırma, erken rezervasyonlar ve akıllıca ulaşım yolları ile gerçekten çok uygun fiyatlara yaptım. Ama şimdi anlatacağım uygulama biraz farklı; Tripobox.

Screen-Shot-2013-09-24-at-11.57.24-AM-640x359

Bir grup arkadaş tatile gidecekseniz, öncelikle o şehirde birlikte neler yapabileceğiniz hakkında araştırma yaparak ya da akışına bırakalım felsefesi ile hareket edebilirsiniz. Böyle tatil programlarında herkesi memnun etmek zordur. Tripobox bu noktada devreye giriyor ve grup tatilleri için olabilecek en alternatif ve her fiyat segmentinde turları önünüze seriyor.

Marco, Fabiola ve Raphael adlı 3 ortaktan oluşan ve 2012 yılında Barselona'da doğan bu şirket, dünyanın grup tatilleri için ilk collobrative pazarı olarak tanımlanıyor.

Turları düzenleyen insanlar şirketler değil, şehrin ev sahipleri. Grup turunu seçmenizin ardından herkes kendi ödemesini teker teker yapabiliyor. Tur başlıkları kalacak yer, yeme-içme ve etkinlikler.

Uygulama şu an için 9 büyük şehri içeriyor; Berlin, Miami, Paris, Amsterdam, Londra, San Fransisco, Şikago, Barselona ve New York. Benzer başka uygulamalarla da karşılaşmıştım ancak bunu sevmemin nedeni etkinlikler kısmındaki alternatiflerin çeşitliliği; Amsterdam'da gülme workshop'una katılabiliyor, Barcelona'da Dirty Dance eğitimi alabiliyor, San Fransisco'da itfaiye aracı ile şehri gezebiliyorsunuz. Sitenin akıllı cihazlar için uygulaması olmaması bir dezavantaj ama zaten beta olması göz önünde bulundurulunca, bunun için de bir çalışma yaptıkları tahmin edilebilir.

0hip

Grup olarak tatile çıkacaksanız aklınızda olmasında fayda var.

Site

2 yorum: