White Label

26 Aralık 2013 Perşembe

JetBlue'dan Craiglist Üzerinden Noel Sürprizi #flyitforward

Amerikan Havayolu Şirketi JetBlue, Noel öncesi evine gitmek isteyen Craiglist kullanıcıları için güzel bir kampanya yaratmış.



Craiglist Türkiye'de biraz ciddiyetsiz bir site olsa da yurt dışında epey kullanıcıya sahip, beklentilerinize çoğunlukla cevap veren bir yapıya oturmuş durumda. Kullanıcılar sitenin ulaşım başlığı altında gitmek istediği yerlere onları götürebilecek, araç ile seyahat eden kişilere ulaşabiliyor. Türkiye'de de bunun adımlarını yavaş yavaş atan bir sitenin varlığından bahsedip habere devam edelim: Yolyola.

JetBlue, Craiglist'te ulaşım başlığı altında uzun mesafelere gitmek isteyen kullanıcılara, kişi olarak yardım edebilecekleri mailini atıyor. Ardından yapılan video konuşmada araç kullanmadıklarını, uçağın onlar için uygun olup olmadığını soruyor. Tabi ki final olarak; JetBlue'nun bu Noel onları sevdikleri ile buluşturmak istediğini, bu sebeple ücretsiz uçak biletini kullanıcıya hediye ettiklerini açıklıyor.

Kampanya #flyitforward hashtag'i ile sosyal medyada yayınlandı. JetBlue'ya paylaşım ekonomisine dolaylı katkısından dolayı ayrıca teşekkür etmek gerek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder