White Label

26 Aralık 2013 Perşembe

Skyscanner Bloscars Travel Awards 2014

Türkiye'de malum gündem fokur fokur. Var olan tüm diğer haberleri bir şekilde ikinci plana koyuyoruz mecburen. Skyscanner'ın bu sene ikincisini gerçekleştireceği seyahat blog ödüllerinin son katılım tarihine çok az kaldı. Bu sebeple haber yapmadan geçemeyeceğim.



Bloscar 2014, maceralarını ve seyahat deneyimlerini paylaşarak, gezginleri bilgilendirip, ilham veren seyahat blogu sahiplerinin en iyisini oylayan seyahat blog ödüllerine verilen isim. Seyahat blogunuzu ya da takip ettiğiniz seyahat blogunu aday göstermek için şu sayfaya giriyorsunuz ve blogun url'sini paylaşıyorsunuz. Sistem bu kadar basit.

Ardından 3 kademeli bir seçim süreci gerçekleştiriliyor ve her ülkenin 10'ar adayı seçiliyor. Finale kalan bu 10 aday, Bloscars Travel Awards 2014 sitesinde kendine ait bir profil sayfasına sahip oluyor. Sonraki 4 haftada ise kullanıcılar tarafından oylamalar devam ediyor.

Oy verenler arasında yapılacak basit bir yarışma ile her hafta bir kişiye 300€ değerinde uçuş hediye ediliyor.

Türkiye'nin kazanan adayı ardından Uluslararası Bloscars Travel Awards 2014 ödülünü kazanmak için tam 14 ülkeden adaylarla yarışacak.

Ülke bazındaki ödül 800€, uluslar arası ödül 2300€ değerinde uçuş.

Ne diyelim, iyi şanslar diyelim.

Kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder