White Label

16 Aralık 2013 Pazartesi

Esrarengiz Proje #Teawithchristopher

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada ne olduğunu anlamak için epey uğraştığım bir video ile karşılaştım. Video'da tanıdığımız ünlü yüzler Christopher, tea, my friend kelimelerini içeren cümleler kuruyorlardı ancak filmlerin kendisi de sansürlü olduğu için ne dedikleri pek de anlaşılmıyordu. Ardından bunun Tunahan E. Bilgin'in projesi olduğunu fark ettim.



Tunahan yakın zamanda bisiklet ile Sofya'ya ulaşıp Roger Waters konserini fotoğraflayarak, deneyimlerini sosyal medyada paylaştığı projesiyle gündeme gelen bir arkadaşım. O yazdı, biz takip ettik, pek de keyifli bir deneyim oldu. Şimdiki amacı ise, anladığım kadarıyla, Batman filmlerinden tanıdığımız ünlü yönetmen, senarist, prodüktör Christopher Nolan ile tanışmak ve karşılıklı birer çay içmek. Ekşisözlük'ten ve videolardaki bazı görsellerden bu sonuca ulaşabildim. Yine de projede açıklanmayan bazı sürprizler var, Christopher'a ulaşmak kolay değil:)

Projede Okan Bayülgen, Emre Karayel, Cihan Ercan, Ceyhun Fersoy, Gani Müjde gibi isimler rol almış. (Birçok marka için bu isimleri bir araya getirmenin ne kadar imkansız olduğunu belirtmeme gerek yoktur sanırım:) ) Tunahan bu yolculuk için sponsorlar ile görüşüyor. Projeyi #teawithchristopher hashtag'iyle takip edebilirsiniz.











Kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder